Darčekové balenie 3 x 0,2l

Zoznam želaní
Hodnotenie z 5 0 hodnotení
(0 hodnotení)
Objem 3 x 0,2l, obsah alkoholu 12,50%, Obsahuje sulfity, podávajte 8-12 °C

17.00 €

Zvoľte variant produktu
Vína v balíku 3ks
jahodove+egrešové + dulové
Stav
Skladom - 28ks
Vína v balíku 3ks
čerešňové+šipkove+broskyňove
Stav
Skladom - 30ks
Vína v balíku 3ks
ríbezľové + egrešové + jahodové
Stav
Skladom - 20ks
Vína v balíku 3ks
Ríbezľové+broskyňové+jahodové
Stav
Skladom - 26ks
Vína v balíku 3ks
šípkové+egrešové+ríbezľové
Stav
Skladom - 30ks

Popis


Balík obsahuje 3 x ovocné víno 0,2l


Na výber máte


Jahodové víno 0,7l , Polosladké,      jahodové víno je ovocné víno vyrobené tradičnou metódou, je to veľmi obľúbené svieže,osviežujúce víno, pripomína jahodový kompót a má veľmi lahodnú jahodovú chuť. Jahodové víno má veľmi veľký úspech hlavne medzi ženami. Keď chcete poďakovať alebo sa odvďačiť je to perfektný a veľmi obľúbený darček. Je perfektný partner na romantickú večeru alebo len dať si pohárik po celodennej práci


Malinové víno 0,7l  Polosladké, Malinové víno pri konzumácií Vám pohladká telo aj dušu. Malinové víno je ovocné víno vyrobené tradičnou metódou, vo vôni malinového vína nájdete typickú sviežu malinu a v chuti prevláda hodvábne hlad kajúca sladkosť.maliny majú vysoký obsah antioxidantov a má výnimočný účinok pre ženy aj mužov


Bazové víno 0,7l, Polosuché, Baza má jednoznačné liečebné účinky, predovšetkým protizápalové. Využíva sa hlavne pri prechladnutiach, na vredy, popáleniny a rezné rany a jej spracovanie je veľmi rôznorodé... Bazová šťava a plody, ale aj čaj z kôry a kvetov sú osvedčené domáce lieky proti nachladnutiu. Plody obsahujú vitamín C, B a ovocné kyseliny, éterické oleje, ktoré sa nachádzajú aj v kvetoch, flavonoidy, a predovšetkým atokyán, ktorý dodáva farbu kvetom aj plodom. Pôsobí ako antioxidant, chráni bunkové membrány pred pôsobením škodlivých voľných radikálov, spomaľuje proces starnutia buniek.Bazové víno má hlboko červenú až tmavú farbu výraznú typickú vôňu bázy skôr pripomína červené víno v chuti je mohutná a plná identifikujete príjemné kyseliny a výrazné dlhodobé doznievanie.


Černicové víno 0,7l Polosuché, Černice sú malé štavnato-aromatické plody zoskupené okolo jadra, ktoré je jedlé a zostáva v ovocí, aj keď sú zrelé. Plody černíc sú asi 2cm veľké a tvoria tzv. plodstvá. Černice sú tmavočervené, čiernofialové až čierne lesklé a veľmi šťavnaté.Pri ochutnaní černicového vína prví dojem je sladký a príjemná chuť čerstvých černíc a potom preberáva dominanciu príjemná vznešená trpkosť ktorá Vás očari


Šípkové víno 0,7l,  Polosuché, Šípkové víno je ovocné víno vyrobené tradičnou metódou v ktorom je zachovaný prírodní C vitamín ktorá obsahuje vzácne antioxidanty a má vysoký obsah flavonoidov. Vo fľašiach je nekonečná chuť šípok a výnimočná vôňa ktorá Vás dostane.Pri pravidelnej konzumácií Vám zabezpečí pohodu a rovnováhu. Pri ochutnaní Vám s konzistenciou pripomína Tokajské putňové vína ale nedosahuje ich sladkosť je to klasifikované ako polosuché víno odporúčame na výnimočné príležitosti a veľmi dobrý partner je pri romantickej večeri


Broskyňové víno 0,7l  polosladké, Chlpaté plody broskyne so zamatovou farbou dokážu osviežiť nielen telo, ale aj pleť. Majú lahodnú vôňu, chuť, sú plné šťavy, vitamínov, minerálov a rôznych iných látok, ktoré sú dôležité pre naše zdravie. Broskyňové víno je príjemne voňavé víno typická vôňa broskýň a v chuti jemnulinká horkastá dochuť veľmi príjemný spoločník na leto ako súčasť kokteilov alebo samostatnú konzumáciu alebo na grilovačku


Ríbezľové víno 0,7l  Polosuché Malé bobuľky čiernych ríbezlí vyznačujú sa typickou nezameniteľnou zvláštnou aromatickou vôňou a chuťou.

Možno stačí pripomenúť, že strapce čiernej ríbezle sú veľkou zásobárňou vitamínov a iných zdraviu prospešných látok. Zároveň sú bohatým zdrojom energie a obsah cukrovObsahujú najviac vitamínu C zo všetkých pestovaných druhov ovocia. Uvádza sa, že na 100 g bobúľ od 150 až 220 mg, ďalej obsahujú veľmi dôležitý vitamín P, E a B. Z pektínov je to najmä resveratrol, vyššie množstvo obsahujú len černice a plody rakytníka. Z flavonoidov je to najmä kempferol, kvercetín a myricetin, ďalej obsahujú triesloviny, silice a éterické oleje, aminokyseliny glutamín a asparagín, tiež minerály predovšetkým vápnik, železo, horčík, draslík a mangán.

Ríbezľové víno má výnimočnú výraznú vôňu a typickú ríbezľovú chuť ktorú pozná skoro každý





Hodnotenia

0.0
0
0
0
0
0